Kárügyintézés, kárrendezés

fiat_500_pinguins2Sajnos nem minden esetben tudjuk elhárítani az esetleges baleseteket, de ha ez megtörtént, akkor érdemes egy olyan szervizhez fordulni, aki mindenben segítségünkre tud lenni a beszállítástól a javításig. Szervizünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren is. Ön felhív minket és amennyiben kéri Mi segítünk a beszállításban. Kedvezményes trailer-es szállítás, illetve vontatás árainkat a Áraink menüpont alatt találja.

Felvesszük a kapcsolatot az Ön biztosítójával, majd a biztosító kiküldi a megbízott kárszakértőjét, aki felveszi a kárt és ez alapján kér egy árajánlatot. Mi elkészítjük számukra az árajánlatot, amit elküldünk nekik, és amennyiben elfogadják azt, értesítjük Önt. Ha Ön is egyetért a leírtakkal, akkor megkezdjük a javítást. Szervizünk teljes egészében intézi a javítást, ami magában foglalja a mechanikus, elektromos és karosszária javítást is. Ha elkészül az autó, akkor Önnek már csak annyi a dolga, hogy a javítás Önre eső részét rendezze szervizünkkel.

Bízza ránk a teljes ügyintézést és kímélje meg magán a felesleges idegeskedéstől, hogy autója ismét régi fényében tündökölhessen!